Μυστικά του μακιγιάζ για κορίτσια στην εφηβεία!

makeup

Είστε στην υπέροχη ηλικία της εφηβείας και χρειάζεστε μυστικά ομορφιάς ;

Είστε στην εφηβεία σημαίνει ότι σας ενοχλούν τα πάντα επάνω σας. Η καταστροφή έρχεται όταν εμφανιστεί ένα σπυράκι ή όταν πάρετε δύο κιλά. Ίσως να σας ταλαιπωρεί η ακμή ή οι ραγάδες. Ξαφνικά θέλετε να καλύψετε τα πάντα και να βγείτε έξω αγνώριστες. Στην υπέροχη αυτήν ηλικία που χρειάζεστε όλη την συμπαράσταση του κόσμου μπορείτε να ακολουθήσετε μικρά tips που θα δείξουν πόσο όμορφες είστε.

makeup

 

Μυστικά για makeup, πούδρα

Τα μικρά μυστικά μακιγιάς και ομορφιάς ξεκινάνε με το σκεπτικό ότι less is more ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να φαίνεται. Αυτό θα το πετύχετε πρώτα από όλα με το σωστό make-up που σημαίνει σωστό χρώμα και ποιότητα. Αν έχετε σπυράκια που θέλετε να καλύψετε προτιμήστε σε κάποιες περιπτώσεις τα δυνατά make-up, αυτά που καλύπτουν πολύ καλά. Όμως βάλτε λίγο και απλώστε το καλά. Ίσως να μην σας βολεύουν τα σφουγγαράκια – πειραματιστείτε. Αφού απλωθεί καλά, πάντα πάνω από την ιδατική σας κρέμα, απλώστε διάφανη πούδρα με μέτρο ώστε να μην δημιουργεί στρώση. Προτιμήστε ρουζ σε χρώμα σάπιο μήλο ή απαλό ροζ. Προσέξτε τα προϊόντα να είναι oil-free για να μην επιδεινώνουν την ακμή και αποφύγεται βάσεις που κλείνουν τους πόρους και δημιουργούν περισσότερα σπυράκια.

Διαβάστε επίσης Μαύροι κύκλοι: Πώς να τους αντιμετωπίσεις

Πώς να βάψετε τα μάτια σας για να είστε πιο όμορφη από ποτέ – μυστικά

Πρώτα από όλα μην επηρεάζεστε από τις φωτογραφίσεις των μοντέλων. Κάντε πολλά πειράματα για να δείτε τι σας πηγαίνει περισσότερο και τι σας αρέσει και πιστέψτε ότι έχετε όλες σας μία μοναδική ομορφιά που περιμένει να την αναδείξετε. Έχετε υπόψιν ότι μαύρο από μαύρο διαφέρει. Έτσι ένα μολύβι ματιών μαύρο μαλακό μπορεί να βάφει το μάτι πολύ έντονα ενώ ένα άλλο μαύρο μιας άλλης μάρκας να το κάνει πιο απαλό. Το πολύ έντονο βάψιμο ματιών δεν δείχνει την ομορφιά σας γι’αυτό προσέξτε. Αποφύγετε περίεργους συνδυασμούς χρωμάτων σε σκιές, προτιμήστε γήινα χρώματα ή γκρι που είναι πάντα πιο σικ. Όχι και ξανά όχι σε χρώματα μπλε, ροζ, μωβ στις βλεφαρίδες. Τα φρύδια σε αυτήν την ηλικία χρειάζονται μόνο περιποίηση σε έναν σωστό επαγγελματία. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και χρώμα φροντίστε να βρείτε το σωστό χρώμα μολυβιού και να μην φαίνεται.

 

makeup

chanel

 

Κραγιόν  και μυστικά για όμορφα χείλη

Αποφύγετε τις υπερβολές. Μπορεί να βλέπετε φωτογραφίες με μοντέλα με κόκκινα, φούξια γυαλιστερά χείλη όμως στην πραγματικότητα δεν είναι πάντα ωραία όταν τα βλέπεις από κοντά. Ένα κραγιόν σε γήινες αποχρώσεις, ή απαλό σάπιο μήλο σίγουρα θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας. Το μολύβι χειλιών θα πρέπει να ακολουθεί το περίγραμμα και όχι να τα μεγαλώνει.

 

 

makeup

 

lipstick

 

Το μεγάλο μυστικό σας

Η φυσικότητα, η ηλικία σας είναι η το μεγάλο σας ατού. Είστε όμορφες επειδή είστε νέες, έχετε την δική σας προσωπικότητα, τα δικά σας χαρακτηριστικά. Εάν κάποιος σας κάνει να αισθάνεστε άσχημη προτιμήστε κάποιον που αγαπάει τον αληθινό εαυτό σας. Να είστε ο εαυτό σας πάντα και παντού. Να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και να μην τον κρύβεται πίσω από τις μάσκες του μακιγιάζ.

Διαβάστε ακόμα: Το σύνδρομο της Σταχτοπούτας μας κυνηγάει ακόμα και σήμερα.