Διάλεξε την κατάλληλη βούρτσα μαλλιών ανάλογα με τον τύπο μαλλιών.

brush

Έχεις μαλλιά σγουρά, ίσια, χωρίς όγκο ή μαλλιά που ηλεκτρίζονται; Διάλεξε την κατάλληλη βούρτσα!

Όπως κάθε ενυδατική  κρέμα ανταποκρίνεται σε διαφορετικό τύπο επιδερμίδας έτσι και κάθε βούρτσα είναι ιδανική για διαφορετικό τύπο μαλλιών! Επομένως η επιλογή της σωστής βούρτσας είναι πολύ σημαντική.

Ωστόσο πολλές φορές καταλήγουμε να αγοράζουμε περιττά προϊόντα hair styling και παραμελούμε το πιο σημαντικό κομμάτι: Μια καλή ΒΟΥΡΤΣΑ ! Και βλέποντας ένα υπέροχο μαλλί το μυαλό μας πηγαίνει σε χίλια δυο προϊόντα, από σαμπουάν μέχρι λακ. ‘Οταν τα μαλλιά μας δεν “στρώνουν” όπως τα θέλουμε πάλι σκεφτόμαστε ότι φταίει ένα προϊόν, ή το ίδιο το μαλλί μας. Ενώ στην πραγματικότητα είναι λάθος η βούρτσα που χρησιμοποιούμε.

Πώς θα επιλέξουμε την σωστή βούρτσα

Μην παρασύρεστε από το ελκυστικό σχήμα μιας βούρτσας, το χρώμα της, το ποιος την προτείνει. Επίσης, δεν χρειάζεται να είναι ακριβή για να είναι η σωστή. Απλά διάλεξέ την ανάλογα με τον τύπο τον μαλλιών σου

Σγουρά μαλλιά: Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά αποφύγετε χτένες που θα τα φριζάρουν. Προτίμησε μια χτένα με δόντια και μην ξεχνάς να τα ξεμπλέκεις καλά μετά το λούσιμο.

Ίσια μαλλιά: Επιλέξτε μια φαρδιά βούρτσα με φυσική τρίχα

 Χωρίς όγκο: Αγοράστε μια στρογγυλή βούρτσα και στεγνώστε τα μαλλιά σας με το κεφάλι γυρισμένο προς τα κάτω χρησιμοποιώντας και την βούρτσα.

 Με πιτυρίδα: Αν έχεις πιτυρίδα προτίμησε μια βούρτσα την οποίας τα δόντια να είναι επικαλυμμένα με χαλκό.

Μαλλιά που ηλεκτρίζονται: Προτίμησε μια βούρτσα με γουρουνότριχα. Εναλλακτικά ψέκασε λίγη λακ στην χτένα πριν χτενίσεις τα μαλλιά σου.

Δες πώς τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται το καλοκαίρι.