10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και έχουν επιτυχημένη καριέρα

woman

 

Θαυμάζουμε τις δυναμικές γυναίκες με τις επιτυχημένες καριέρες. Τα πτυχία τους, οι γνώσεις τους και οι ικανότητές τους δεν επιφέρουν καμία αμφιβολία. Μερικές φορές όμως τους προσδίδουμε ιδιότητες που αγγίζουν τα όρια του εξωγήινου.

Όχι, οι αληθινές δυναμικές και επιτυχημένες γυναίκες στον επαγγελματικό χώρο δεν προέρχονται από άλλον πλανήτη, δεν πατάνε επί πτωμάτων αλλά έχουν συγκεκριμένες αρχές και πολλά κοινά μεταξύ τους.

 

Τι κάνουν οι δυνατές γυναίκες και οδηγούνται στην επιτυχία.

 

  1. Είναι πρόθυμες να συνεργαστούν. Δεν φέρονται με αλαζονεία, σέβονται τους συναδέλφους και πιστεύουν στο team work.
  1. Δεν αφήνουν μία επιτυχία να τους φουσκώσει τα μυαλά και να πιστέψουν ότι τα κατάφεραν επειδή είναι έξυπνες. Η σκληρή δουλειά φέρνει την επιτυχία.
  1. Δεν φοβούνται την αποτυχία. Αντιθέτως η κάθε αποτυχία σου μαθαίνει πολλά μα πάρα πολλά.
  1. Δεν κλαίνε επειδή δεν τα κατάφεραν σε κάτι. Αντιθέτως τα βάζουν κάτω με χαρτί και με μολύβι και καταγράφουν τι θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά ώστε ενδεχομένως να πετύχαιναν.
  1. Όταν υπάρχει έντονος ανταγωνισμός δεν κοιτάνε πόσο καλός είναι ο άλλος και τι κάνει. Αντιθέτως επικεντρώνονται στο να βελτιώσουν τον εαυτό τους.
  1. Δεν κολακεύονται επειδή ένας άντρας τους είπε ότι «σήμερα είναι κούκλα» επειδή ο σκοπός τους στο γραφείο είναι άλλος. Μετά την δουλειά βλέπουμε.
  1. Δεν αφήνουν τη δουλειά τους στη μέση επειδή τους καλέσανε για καφέ. Σέβονται την δουλειά τους.
  1. Θέλουν να εντυπωσιάζουν με τις ιδέες τους και την δουλειά τους, όχι με τα μαλλιά τους.
  1. Δεν παραπονιούνται ότι ο άντρας τους δεν τους βοηθάει στο σπίτι γιατί μπορούν να τα κάνουν όλα ή να ζητήσουν βοήθεια.
  1. Δεν κουτσομπολεύουν – είναι χάσιμο χρόνου.

Our Pink Coffee

 

Λέξεις που μας σημαδεύουν.

Pink Wednesday working woman